Sunday, June 3, 2012

Kesäkuu






Menin metsään. En ollut yksin, siellä oli ziljoona hyttystä myös. Huidoin kuin hullu ja joku muutti nutturaan, pörisi siellä kiukkuisesti. Muistin myös, että ne kumisaappaat tosiaankin vuotavat. Tein ritsan karahkasta ja hiuslenkeistä, kyykin kielojen tasalla ja odotin metsämansikoita. Sanoivat tulevansa myöhemmin.

On kesäkuu. Se on aina ollut minun kuukauteni. Silloin odottaminen loppuu, mutta kaikki mahdollisuudet ovat vielä auki. Hei kesäkuu, ihanaa kun tulit taas!

Haistan jo seikkailut ja pakkaan laukkuja päässäni.

4 comments:

  1. Tästä tuli hymyilevä olo, vaikka hyttyset on kyllä kurjimukset, meilläkin heti kun pihalle astuu, metsiköstä kiitävät tulemaan.
    Minä odotan kieloja, eilen illalla viimeksi kävin niitä kuikuilemassa, ei vielä.


    Valloittava sinun profiilikuvasi!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täällä kielot tuoksuu jo, sillä tavalla vienosti. Kiva kun tykkäät profiilikuvasta, oli oikein hyvät teekutsut ne, hih :-)

      Delete
  2. Olipa mahtavan hyväntuulinen teksti! Haistat seikkailun, se on oikea asenne, jihuu. Minäkin kyllä vähän haistan, muutama kiva seikkailu on tulossa. Ja hyttyset, hyihyi, yritän ajatella, että ne ovat pikkulintujen ruokaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pikkulintujen ruokaa, sitä ovat muutkin sanoneet. Sovitaan niin, olkoot edes hyödyllisiä. Kesäseikkailut on aika ihania, kiva että sinullekin sellaisia tiedossa!

      Delete