Sunday, December 23, 2012

Hyvää joulua




Hyvää joulua, merry Christmas!

Where ever you are, how ever you spend it. On your own, with friends, with family or with strangers. At home, far away, in a restaurant, at work. Having your favorite meal, traditional dishes, special indulges or creating something out of the contains of your cupboard. Silently or at a crazy party, casually or making things fancy.

Much love from frost-bitten Finland,
m

6 comments:

  1. Hyvää joulua Martta, millä tavoin sen vietätkään :) terveisiä vähän toisenlaisista maisemista. Kyllä suomen talvi on sitte kaunis. Oon ihan rakastunu sun talvikuviin. Tämän talven elän sun kuvien kautta, se saa tänä vuonna riittää n_n

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Janina, hyvin tuli vietettyä :-) Oi ihanaa jos talvi tulee tätä kautta! Etä-talvi, ei paha! Lumi ja talvi on tosiaan ihan mystisen kauniita, mä tykkään. Pidä huolta siellä!

      Delete
  2. Ihanaa joulua sinnekin Martta :)<3 Nää kuvat on niiiiiiiiin upeita!!! Pakko kai ottaa joku kuvauskurssi että pääsen eroon automatiikasta ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi ihanaa kiitos Emilia, ja kiiiiiitos kehuista, ilahduin :-) Kuvauskurssille joo! Ne on kivoja ja tosi hyviä etenkin niille, joilla ei riitä pinna lukemaan manuaalia.. ;-)

      Delete
  3. Hieno kuva avannosta! Niin hieno, että sinne tekis mieli heti sukeltaa. Antoisaa alkanutta vuotta Martta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Avannosta ja sukeltamisesta tulee mieleen heti yksi brasilialainen vieras, joka hyppäsi pääedellä avantoon kun kukaan ei ollut sen touhuja vahtimassa :-D Kiitos toivotuksista, samoin!

      Delete